THC-JD WATERMELON SKITTLEZ 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE THC WEED
search
  • THC-JD WATERMELON SKITTLEZ 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE THC WEED

THC-JD WATERMELON SKITTLEZ 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO

€ 37,15

EL GRINGO THC-JD WATERMELON SKITTLEZ 1ML 510 CCELL CARTRIDGE

Ontdek de rijke, fruitige aroma's van de "Watermelon Skittles" met onze nieuwste EL GRINGO THC-JD Watermelon Skittlez 1ML 510 CCELL Cartridge. 

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 5% € 3,71
3 10% € 11,14
10 30% € 111,45
Aantal


Volumekortingen

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
2 5% Tot %korting %
3 10% Tot %korting %
10 30% Tot %korting %
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

THC-JD WATERMELON SKITTLEZ 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO

100% THC-Vrij voor een Zuivere Ervaring

Bij EL GRINGO streven we ernaar om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Onze THC-JD Watermelon Skittlez cartridge is volledig THC-vrij, gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten, pure organische cannabinoïden en terpenen, zonder toevoegingen. Dit garandeert een veilige en authentieke ervaring bij elke trek.

Onafhankelijk Getest en Gegarandeerd Superieur

Elke partij van onze producten wordt onafhankelijk getest om te zorgen voor 0.00% THC. Zo waarborgen we de superieure kwaliteit van onze cartridges, consistent bij elke aankoop.

THC-JD: Een Nieuwe Dimensie in Cannabinoïden

Met meer dan 100 geïdentificeerde cannabinoïden in hennep en marihuanaplanten, blijft de markt voor cannabisproducten zich uitbreiden. THC-JD, een natuurlijk voorkomende cannabinoïde, is een variant van THC met een belangrijk verschil: de lengte van zijn koolstofstaart, of zijketen, die het unieke eigenschappen geeft.

10-OH: Innovatieve Wetenschap voor een Rijkere Ervaring

10-OH, een hydroxyderivaat van hexahydrocannabinol, is van nature in sporen aanwezig in de cannabisplant. In de praktijk wordt het echter in het laboratorium geproduceerd door CBD, terpenen of kunstmatige maagsappen te hydrogeneren. Dit proces zorgt voor een rijke en complexe ervaring bij elke gebruik.

CCELL Technologie: Een Revolutie in Vaping

Onze cartridges zijn uitgerust met CCELL-technologie, ontworpen voor een consistente poreusheid en gelijkmatige warmteverdeling. Dit resulteert in een effectievere verstuiving van een breder scala aan terpenen en levert tot 34% meer genot. Met een geoptimaliseerde keramische formulering en een verbeterd spoeldesign, biedt de CCELL-technologie een verbeterde thermische efficiëntie en een preciezere weerstand.

Disclaimer: Veiligheid en Naleving

Alle EL GRINGO-producten zijn 100% legaal en gemaakt in de EU van hennep-afgeleide CBD. Houd onze producten buiten bereik van kinderen en vermijd gebruik door zwangere vrouwen, actieve en professionele bestuurders of bedieners van zware machines. Bij misbruik, eet en drink voldoende; mogelijke effecten zullen binnen enkele uren afnemen. Gebruik geen motorvoertuigen of zware machines na inname. Onze producten voldoen aan de Wet Nr. 167/1998 §5 en zijn bedoeld voor industriële, technische en tuinbouwkundige doeleinden. Dit is een verzamelproduct, niet bedoeld voor directe consumptie of roken, en alleen verkrijgbaar voor personen ouder dan 18 jaar.

Kies voor Kwaliteit, Kies voor EL GRINGO

3800236001461
 Reviews

Be the first to write your review !