GROOVE

Welkom bij Groove, jouw lifestyle merk voor het verkennen van unieke ervaringen in cannabisgebruik. Bij Groove zijn we trots op het samenstellen van een selectie premium producten die zorgvuldig zijn ontwikkeld en gecontroleerd door experts uit de branche. Onze missie is eenvoudig: jou uitzonderlijke kwaliteit bieden tegen onverslaanbare prijzen. Wanneer je voor Groove kiest, koop je niet zomaar een product; je investeert in een eersteklas item zonder je portemonnee te plunderen.

Ons Productassortiment:

We zijn toegewijd aan voortdurende innovatie en het brengen van een diverse reeks cannabis-gerelateerde producten op de markt. Van geavanceerde vaporizers tot stijlvolle glazen en siliconen pijpen, efficiënte grinders en essentiële lifestyle-accessoires, we hebben het allemaal.

Maak kennis met Onze Vlaggenschip: CARA

Ontmoet CARA, ons vlaggenschipproduct dat de toewijding van Groove aan uitmuntendheid belichaamt. CARA is een compacte, discrete en innovatieve concentraatpen die met precisie is ontworpen en uitzonderlijke functionaliteit en een robuuste bouwkwaliteit biedt.

Belangrijkste Kenmerken:

Compact Design (Compact Ontwerp)

Solid Build Quality (Solide Bouwkwaliteit)

Quality Functionality (Kwaliteitsfunctionaliteit)

Quartz Coil Heating (Verwarming met Quartz Coil)

Heating In Waves (Verwarming in Golven)

Adjustable Voltage (Verstelbare Spanning)

15-Second Safety Cut-Off (Veiligheidsuitschakeling na 15 seconden)

Beschrijving:

Compact, discreet en innovatief - dat is CARA van Groove. Deze hoogwaardige concentraatpen levert uitzonderlijke prestaties tegen een betaalbare prijs. Met zijn strakke en solide ontwerp zorgt CARA voor een naadloze en krachtige dampervaring.

De naam "Cara" is afgeleid van het Latijnse woord "cārus," wat "vriend, geliefde, dierbare" betekent. De Groove CARA is jouw nieuwe metgezel, die consistente en betrouwbare ervaringen biedt voor cannabisconcentraatliefhebbers.

Variabele Voltage-instellingen:

Laag (Wit LED) = 3.4V

Gemiddeld (Blauw LED) = 3.8V

Hoog (Groen LED) = 4.2V

Hoe Te Gebruiken:

Het gebruik van CARA is een fluitje van een cent. Schroef eenvoudig de mondstuk en de coil kap eraf, voeg je materiaal toe aan de coil (zorg ervoor dat je de verwarmingselementen niet raakt), en monteer vervolgens door de coil kap en het mondstuk weer vast te schroeven. Druk op de knop en houd deze ingedrukt, en je bent klaar om van je dampervaring te genieten. Herhaal indien gewenst.

Inbegrepen Items:

1X Groove CARA

1X Coil Kap

1X Extra Quartz Coil

1X Priktool

1X USB Kabel

1X Handleiding

Ervaar de toekomst van cannabisgebruik met Groove. Verhef je dagelijkse routine met CARA en verken de wereld van kwaliteit en betaalbaarheid. Shop nu en sluit je aan bij de Groove-gemeenschap van tevreden klanten. Jouw reis begint hier!

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw