• -20%
PEACH 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO THC WEED MEDVAPE
search
  • PEACH 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO THC WEED MEDVAPE

PEACH 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO

€ 49,55
€ 39,64 20% korting

PEACH 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO


Onze nieuwste HERO vape introduceert de innovatieve PEACH 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH, een 1ml product dat het vapen herdefinieert met zijn natuurlijke, zomerse perzikessentie.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
10 30% € 118,91
Aantal


Volumekortingen

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 30% Tot %korting %
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language


THCJD, een fytocannabinoïde en een THC-variant, onderscheidt zich door zijn unieke koolstofstaartlengte, die een duidelijke bindingsaffiniteit biedt met menselijke cannabinoïde receptoren. Deze verbinding, van nature aanwezig in minimale hoeveelheden, wordt vakkundig afgeleid door gespecialiseerde processen met warmte of chemische katalysatoren, waarbij CBD wordt omgezet in THC-JD met een verlengde keten.


Hoogwaardig THC-JD-Destillaat:

We gebruiken THC-JD-destillaat, een zeer gezuiverd extract, dat kan worden geïntegreerd in een verscheidenheid aan cannabinoïde-gebaseerde producten. Momenteel wint THC-JD aan momentum op de markt, en HERO loopt voorop met onze unieke formuleringen.


Ongeëvenaarde Kwaliteitswaarborging bij HERO Vapes:

Kwaliteit is ons mantra bij HERO Vapes. We werken samen met toonaangevende vape-leveranciers om de hoogste kwaliteit ingrediënten te verkrijgen. Onze toewijding aan kwaliteit betekent dat u een eersteklas vape-product krijgt. Elk batch wordt onafhankelijk getest in laboratoria, waarbij een absolute 0,00% THC-inhoud wordt gegarandeerd, in lijn met onze belofte van zuiverheid en veiligheid.


Geavanceerde CCELL Vape-Technologie:

Onze wegwerpvapes maken gebruik van CCELL-technologie, die een consequent soepele en verbeterde vape-ervaring bevordert. EVO-verstuivers, uitgerust met wetenschappelijk gerangschikte poriën en gelijkmatige warmteverdeling, zorgen voor een toename van 34% in terpeenvielfaltigheid. De verwarmingsspoel, behandeld voor oxidatieweerstand, biedt nauwkeurige weerstand en een 20% verbetering in productconsistentie.


Veiligheid en Juridische Naleving:

Alle producten zijn 100% legaal, gemaakt in de EU van hennep-afgeleide CBD.

Buiten bereik van kinderen houden.

Niet geschikt voor zwangere en borstvoedende vrouwen, actieve en professionele chauffeurs, of bedieners van zware machines.

Vermijd het besturen van motorvoertuigen of het bedienen van zware machines na gebruik.

Voldoet aan Wet Nr. 167/1998 §5.

Bedoeld voor industrieel, technisch en tuinbouwkundig gebruik.

Niet voor directe consumptie of roken.

Verkoop beperkt tot personen ouder dan 18 jaar.

Dit product is een verzamelobject.

3800236001539
 Reviews

Be the first to write your review !