DAVINCI

DaVinci Vaporizers - Zuiverheid, Innovatie en Controle

Ervaar de finesse van DaVinci's assortiment droge kruiden- en dual-use vaporizers. DaVinci staat synoniem voor zuiverheid, innovatie en controle. Geniet van vapor die gemiddeld 90% koeler is, dankzij DaVinci's technologie, nu beschikbaar in een handige 510 olie-compatibele vaporizer. De combinatie van hoogwaardige materialen zoals glas en zirkoniumkeramiek met precieze temperatuurcontrole maakt het mogelijk terpenen efficiënt te extraheren.

Terpenen, bekend om hun smaak- en geurprofielen, worden geactiveerd bij specifieke temperatuurbereiken, bekend als "kookpunten". De DaVinci Vaporizer lijn biedt lage temperatuur vaporisatie, waardoor deze elementen geactiveerd worden zonder hun moleculaire structuur te beschadigen. Dit resulteert in een uitmuntende smaakervaring.

DaVinci's belofte:

Zuivere glazen luchtwegen. Onze Clean First™ ethos garandeert dat er geen metalen of kunststoffen worden gebruikt in onze afgesloten zirkonia/glas vape luchtwegen, wat zorgt voor een zuivere ervaring voor de kenner. Terpenen hebben nog nooit zo goed geproefd.

Alle hitte, geen verbranding. Extractie gaat over het benutten van temperatuur in de vaporizer om specifieke kookpunten te activeren. Met een temperatuurbereik van 32-430 F (0-221C) biedt DaVinci's technologie een temperatuurnauwkeurigheid van +/- 1 graden F, waardoor u volledige controle heeft over de verwarming.

De IQC:

Uw dagelijkse keuze. Kenmerkend voor temperatuurcontrole, app-connectiviteit, vervangbare 18650 batterij en USB-C opladen, heeft de IQC alles wat u nodig heeft voor een bevredigende sessie. De IQC is gebouwd met onze Clean First ethos, waarbij alleen de schoonste componenten worden gebruikt. Geen metalen of kunststoffen in onze afgesloten zirkonia en glas beklede keramische luchtwegen. Alle elektronica en soldeerverbindingen zijn volledig afgesloten van damp raking componenten.

DaVinci MIQRO-C Vaporizer:

Klein, eenvoudig en discreet. Met zijn 18350 verwijderbare batterij, USB-C snellaadpoort en eenvoudig te gebruiken Smart Path™ temperatuurinstellingen, is de MIQRO-C de perfecte compacte vaporizer voor een snelle micro-dosis sessie. Ervaar het gemak van een snelle oplaadbeurt voor de 18350-batterij in de MIQRO-C, die in slechts 45 minuten weer volledig opgeladen is. Bij DaVinci hebben we ons gericht op het minimaliseren van de oplaadtijd met Type C laadtechnologie.

ARTIQ Cartridge Vaporizer kenmerken:

Compatibel met standaard 510 cartridges, verlengd luchtpad vermindert de hitte van de damp met 90%, volledig verborgen kamer. De ARTIQ verkoelt hete damp tot kamertemperatuurniveau. Tijdens uitgebreide tests was de gemiddelde damp temperatuur van ARTIQ 84°F (28°C) tegenover 153°F (67°C) van top-loading 510 apparaten.

DAVINCI

Er zijn 24 producten.

Item 1-24 van 24 in totaal item(s)