8% THC-JD + 35% 10-OH PINEAPPLE EXPRESS - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC
search
  • 8% THC-JD + 35% 10-OH PINEAPPLE EXPRESS - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC

8% THC-JD VAPE PINEAPPLE EXPRESS HYBRID 1ml - EL GRINGO

€ 49,55

EL GRINGO THC-JD Pineapple Express Wegwerp Vape

Beleef de Kracht van Natuurlijke Cannabinoïden: Ontdek EL GRINGO THC-JD Pineapple Express

Duik in de wereld van premium vaping met EL GRINGO's THC-JD Pineapple Express Disposable Vape. Een unieke blend van sativa-dominante hybride marihuanasoorten, Pineapple Express staat bekend om zijn kruising van Trainwreck met Hawaiian, een combinatie die beroemd werd door de gelijknamige film in 2008. Maar dit product is meer dan alleen een naam; het is een symbool van kwaliteit en zuiverheid in de wereld van cannabis.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 5% € 4,95
3 10% € 14,86
10 30% € 148,64
Aantal


Volumekortingen

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
2 5% Tot %korting %
3 10% Tot %korting %
10 30% Tot %korting %
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Zuiverheid en Kwaliteit: Onze Belofte

Bij EL GRINGO streven we naar het leveren van een zuivere ervaring. Onze producten bevatten 0,00% THC en zijn vrij van additieven, waardoor u geniet van de puurste vorm van organische cannabinoïden en terpenen. Elke batch wordt onafhankelijk getest door geaccrediteerde laboratoria om de hoogste kwaliteitsstandaarden te waarborgen.

THC-JD: De Toekomst van Cannabinoïden

THC-JD, een natuurlijk voorkomende fyto-cannabinoïde en THC-variant, is de ster van dit product. Met zijn unieke octyl zijketen biedt THC-JD een sterkere binding met de menselijke cannabinoïde receptoren. Deze cannabinoïde, die in zeer kleine hoeveelheden natuurlijk voorkomt, wordt geproduceerd door CBD te wijzigen met warmte of chemische katalysatoren, waardoor een nieuwe dimensie aan uw vape-ervaring wordt toegevoegd.

10-OH: Een Revolutionaire Toevoeging

10-OH, een hydroxyderivaat van hexahydrocannabinol, wordt in de praktijk geproduceerd door CBD, terpenen of kunstmatige maagsappen te hydrogeniseren. Deze verbinding, geproduceerd door de oxidatie van hexahydrocannabinol via cytochroom P450, verrijkt onze blend met een extra laag van complexiteit en genot.

Veiligheid en Verantwoordelijkheid

EL GRINGO zet zich in voor uw veiligheid en welzijn. Onze producten zijn 100% legaal, vervaardigd in de EU uit hennep-afgeleide CBD. Ze zijn niet geschikt voor zwangere vrouwen, borstvoeding gevende moeders, actieve en professionele chauffeurs of bedieners van zware machines. In geval van misbruik, adviseren wij u voldoende te drinken en te eten; de effecten zullen binnen enkele uren afnemen. Vermijd het besturen van motorvoertuigen of het bedienen van zware machines na inname.

Wettelijke Conformiteit en Gebruiksdoel

Onze producten voldoen aan de Wet Nr. 167/1998 §5 en zijn bedoeld voor industriële, technische en tuinbouwkundige doeleinden. Dit is geen product voor directe consumptie of roken; het is een verzamelobject.

Leeftijdsbeperking

Onze producten zijn uitsluitend te koop voor personen ouder dan 18 jaar.

3800236001270
 Reviews

Be the first to write your review !