8% THC-JD + 35% 10-OH WATERMELON ZKITTLES - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC
search
  • 8% THC-JD + 35% 10-OH WATERMELON ZKITTLES - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC

8% THC-JD VAPE WATERMELON ZKITTLES HYBRID 1ml - EL GRINGO

€ 49,55

EL GRINGO THC-JD WATERMELON ZKITTLES - Voor de Moderne Verzamelaar

Ontdek de unieke blend van 8% THC-JD + 35% 10-OH Watermelon Zkittlez, exclusief door EL GRINGO. Watermelon Zkittlez, ook bekend als "Watermelon Skittles," is een indica-dominante hybride soort die bekend staat om zijn heerlijk fruitige aroma en smaakprofiel. Een ware traktatie voor de zintuigen.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 5% € 4,95
3 10% € 14,86
10 30% € 148,64
Aantal


Volumekortingen

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
2 5% Tot %korting %
3 10% Tot %korting %
10 30% Tot %korting %
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

8% THC-JD + 35% 10-OH WATERMELON ZKITTLES - EL GRINGO

Zuiverheid en Kwaliteit

Onze THC-JD Watermelon Zkittlez is volledig THC-vrij, vervaardigd met de beste natuurlijke ingrediënten. Pure organische cannabinoïden en terpenen, zonder toevoegingen. Elke batch ondergaat strenge testen door onafhankelijke laboratoria om 0,00% THC te garanderen - kwaliteit en veiligheid staan voorop.

THC-JD: De Wetenschap Achter de Kracht

Met meer dan 100 cannabinoïden geïdentificeerd in hennep- en marihuanaplanten, blijft de markt van cannabisproducten zich uitbreiden. Tetrahydrocannabioctyl, oftewel THC-JD, is een natuurlijk voorkomende cannabinoïde en een variant van THC. Het onderscheidt zich door de lengte van zijn koolstofstaart, of zijketen. THC-JD valt op door zijn octyl-zijketen, wat duidt op een hogere bindingsaffiniteit met menselijke cannabinoïdereceptoren. Natuurlijk aanwezig in extreem kleine hoeveelheden, wordt THC-JD geproduceerd door CBD te wijzigen met hitte of chemische katalysatoren.

10-OH: Een Unieke Derivaat

10-OH is een hydroxy-derivaat van hexahydrocannabinol, dat in sporen wordt aangetroffen in de cannabisplant, maar in de praktijk wordt geproduceerd in laboratoria. Deze stof ontstaat door de oxidatie van hexahydrocannabinol via cytochrome P450, een essentieel enzym in het metabolisme van vreemde stoffen.

DISCLAIMER: Veiligheid en Legaliteit

Onze producten zijn 100% legaal en vervaardigd in de EU uit hennep-afgeleide CBD. Houd buiten bereik van kinderen. Deze producten zijn niet geschikt voor zwangere en borstvoedende vrouwen, voor actieve en professionele chauffeurs of bedieners van zware machines. Bij MISBRUIK: drink en eet voldoende, mogelijke effecten zullen binnen enkele uren afnemen. Rijd geen motorvoertuigen of bedien geen zware machines na inname.

Gebruiksdoeleinden

Conform Wet nr. 167/1998 §5, zijn onze producten bedoeld voor industriële, technische en tuinbouwkundige doeleinden. Niet voor directe consumptie of roken. Dit is een verzamelproduct en alleen bedoeld voor personen boven de 18 jaar.

3800236001300
 Reviews

Be the first to write your review !