THC-JD GREEN APPLE CRUNCH 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE THC WEED
search
  • THC-JD GREEN APPLE CRUNCH 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE THC WEED

THC-JD GREEN APPLE CRUNCH 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO

€ 37,15

EL GRINGO THC-JD GREEN APPLE CRUNCH 1ML 510 CCELL CARTRIDGE

Ontdek de nieuwe Apple Crunch voor liefhebbers van de apple kush soort. EL GRINGO brengt u de THC-JD GREEN APPLE CRUNCH in een 1ML 510 CCELL cartridge, een perfecte blend van natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 5% € 3,71
3 10% € 11,14
10 30% € 111,45
Aantal


Volumekortingen

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
2 5% Tot %korting %
3 10% Tot %korting %
10 30% Tot %korting %
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

THC-JD GREEN APPLE CRUNCH 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO

THC-vrij en Natuurlijke Kwaliteit

Onze cartridges zijn volledig THC-vrij en bevatten alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Geniet van pure organische cannabinoïden en terpenen zonder enige toevoeging. Elk partij wordt onafhankelijk getest in laboratoria om de kwaliteit te garanderen met een THC-gehalte van 0,00%.

THC-JD: Een Nieuwe Cannabinoïde

Met meer dan 100 geïdentificeerde cannabinoïden in hennep- en marihuanaplanten, blijft de markt van cannabisproducten groeien. Tetrahydrocannabioctyl, vaak afgekort tot THC-JD, is een natuurlijk voorkomende cannabinoïde en een variant van THC. Hoewel het structureel vergelijkbaar lijkt, is er een belangrijk verschil: de lengte van zijn koolstofstaart of zijketen. THC-JD is vooral opmerkelijk vanwege zijn octyl-zijketen, die het onderscheidt van delta 9 THC. Deze keten van acht koolstofatomen suggereert een grotere bindingsaffiniteit met menselijke cannabinoïde-receptoren. In zijn natuurlijke vorm komt het in extreem kleine hoeveelheden voor. De productiemethode omvat het wijzigen van CBD met warmte of chemische katalysatoren.

10-OH: Een Hydroxy-Derivaat

10-OH is een hydroxy-derivaat van hexahydrocannabinol dat in sporenhoeveelheden in de cannabisplant voorkomt, maar in de praktijk wordt geproduceerd in het laboratorium door het hydrogeneren van CBD, terpenen of het gebruik van kunstmatige maagsappen. 10-OH wordt geproduceerd door de oxidatie van hexahydrocannabinol via cytochroom P450, dat voornamelijk in de lever wordt aangetroffen en een sleutelenzym is in het metabolisme van vreemde stoffen.

CCELL Technologie

Ontworpen met wetenschappelijk berekende consistente porieverdeling en gelijkmatige warmteverdeling, zorgt de EVO voor een effectievere verstuiving van een breed scala aan terpenen en levert tot 34% meer op. Geoptimaliseerde keramische formulering en verbeterd spoeldesign met grotere thermische efficiëntie. Geavanceerde oxidatiebestendige behandeling op de verwarmingsspoel zorgt voor een nauwkeurigere weerstand en een verbetering van 20% op productconsistentie. Tot 57% lagere productie van schadelijke bijproducten, zoals aldehyden. Gegoten in waterige systemen die een derde minder verwerking vereisen.

DISCLAIMER

Alle producten zijn 100% legaal en gemaakt in de EU van hennep-afgeleide CBD. Buiten bereik van kinderen houden. Deze producten zijn niet geschikt voor zwangere en borstvoedende vrouwen, voor actieve en professionele bestuurders of bedieners van zware machines. In geval van MISBRUIK, voldoende drinken en eten; mogelijke effecten verdwijnen binnen enkele uren. Rij geen motorvoertuigen of bedien zware machines na inname. Het product voldoet aan de Wet nr. 167/1998 §5. Bedoeld voor de volgende doeleinden; industriële, technische en tuinbouwdoeleinden. Niet voor directe consumptie of roken. Dit is een verzamelproduct alleen. Deze producten zijn alleen te koop voor personen ouder dan 18 jaar.

3800236001454
 Reviews

Be the first to write your review !