9% THCH VAPE + 35% 10-OH WATERMELON SKITTLEZ 2ml (0%THC) CORE THC MEDVAPE WEED
search
  • 9% THCH VAPE + 35% 10-OH WATERMELON SKITTLEZ 2ml (0%THC) CORE THC MEDVAPE WEED

9% THCH VAPE INDICA WATERMELON SKITTLEZ 2ml (0%THC) CORE

€ 66,07

9% THCH + 35% 10-OH Watermelon Skittlez Wegwerp Core

Verken het Onbekende: Ontdek de Kracht van THC-H & 10-OH

In de voortdurend evoluerende wereld van hennep- en cannabisproducten is innovatie essentieel. We zijn verheugd om onze baanbrekende 9% THCH + 35% 10-OH Watermelon Skittlez Wegwerp Core te introduceren. Dit product is een sprong voorwaarts in het onderzoek naar zeldzame cannabinoïden, specifiek THC-H en 10-OH.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 5% € 6,61
3 10% € 19,82
10 30% € 198,22
Aantal


Volumekortingen

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
2 5% Tot %korting %
3 10% Tot %korting %
10 30% Tot %korting %
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

9% THCH + 35% 10-OH WATERMELON SKITTLEZ DISPOSABLE CORE

THC-H: Het Frontier van Cannabinoïden

Onbekend Gebied: Met meer dan 100 geïdentificeerde cannabinoïden in hennep- en marihuanaplanten, valt THC-H op als een nieuw ontdekte stof. Deze cannabinoïde, gecreëerd via een proces genaamd "terpenylatie," omvat het samenvoegen van heptylresorcinol met een terpeenderivaat, PMD, wat resulteert in een molecuul met een langere keten dan THC, wat wijst op een grotere bindingsaffiniteit met menselijke cannabinoïde receptoren. In zijn natuurlijke vorm komt THC-H voor in sporenhoeveelheden, waardoor het een zeldzame en veelgevraagde verbinding op de markt is.

10-OH: Het Laboratorium-Gemaakte Wonder

Innovatieve Synthese: 10-OH is een hydroxyderivaat van hexahydrocannabinol, dat meestal in zeer kleine hoeveelheden in de cannabisplant wordt aangetroffen. Onze 10-OH wordt in het laboratorium gesynthetiseerd, voornamelijk uit hexahydrocannabinol. Dit proces omvat de oxidatie van hexahydrocannabinol via cytochroom P450, een cruciaal enzym bij het metaboliseren van vreemde stoffen.

Exclusieve Mix: Het opnemen van 10-OH in onze Watermelon Skittlez-kern biedt een uniek profiel, waardoor het zich onderscheidt van traditionele hennepproducten.

CCELL Technologie: Pionier in Efficiëntie

Verbeterde Ervaring: Onze CCELL-technologie zorgt voor een consistente en efficiënte levering van terpenen. Met berekende porieverdeling en gelijkmatige warmteverdeling atomiseert EVO effectief een breder scala aan terpenen.

Geoptimaliseerd Ontwerp: Geavanceerde oxidatiebestendige behandeling op de verwarmingsspoel zorgt voor een nauwkeurige weerstand, verbetert de productconsistentie en vermindert de productie van schadelijke bijproducten.

Zuiver & Legaal: Toegewijd aan Kwaliteit en Conformiteit

Natuurlijk & THC-Vrij: Ons product is vervaardigd van de beste natuurlijke ingrediënten, met zuivere organische cannabinoïden en terpenen zonder enige toevoegingen. Elke partij ondergaat strenge onafhankelijke laboratoriumtesten, waarbij een THC-gehalte van 0,00% wordt gegarandeerd.

Juridische Zekerheid: Wij verzekeren 100% wettelijke naleving, met alle producten gemaakt in de EU vanuit op hennep afgeleide CBD. Onze producten voldoen aan Wet nr. 167/1998 §5, bedoeld voor industriële, technische en tuinbouwkundige doeleinden.

Veiligheid Voorop: Verantwoord Gebruik

Niet voor Directe Consumptie: Dit is een verzamelobject en niet bedoeld voor directe consumptie of roken.

Leeftijdsbeperking: Verkoop beperkt tot personen ouder dan 18 jaar.

Gebruiksdisclaimer: Niet geschikt voor zwangere of zogende vrouwen, actieve en professionele chauffeurs, of bedieners van zware machines. Bij verkeerd gebruik voldoende drinken en eten; de effecten zullen binnen enkele uren afnemen. Na inname rijden of zware machines bedienen vermijden.

3800236001188
 Reviews

Be the first to write your review !