9% THCH VAPE + 35% 10-OH FRESH STRAWBERRY 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THCH VAPE + 35% 10-OH FRESH STRAWBERRY 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC

9% THCH VAPE SATIVA FRESH STRAWBERRY 2ml (0%THC) CORE

€ 66,07

9% THCH + 35% 10-OH FRESH STRAWBERRY WEGWERP KERN

Ervaar de Ongeëvenaarde Frisheid van de FRESH STRAWBERRY Smaak

Duik in de wereld van geavanceerde cannabinoïde technologie met onze 9% THCH + 35% 10-OH Fresh Strawberry Wegwerp Kern. Speciaal gemaakt voor fijnproevers en enthousiastelingen, is dit product een getuigenis van innovatie en zuiverheid op de markt voor op hennep gebaseerde producten.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 5% € 6,61
3 10% € 19,82
10 30% € 198,22
Aantal


Volumekortingen

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
2 5% Tot %korting %
3 10% Tot %korting %
10 30% Tot %korting %
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

 9% THCH + 35% 10-OH FRESH STRAWBERRY DISPOSABLE CORE

100% THC-vrij: Pure en Biologische Cannabinoïden en Terpenen

Onze toewijding aan kwaliteit zorgt ervoor dat elk product volledig vrij is van THC en alleen de beste natuurlijke ingrediënten bevat. Wij geloven in de kracht van pure biologische cannabinoïden en terpenen, zonder enige toevoegingen, om een product te leveren dat authentiek en veilig is.

Grondige Laboratoriumtests voor Ongeëvenaarde Kwaliteit

Elke batch wordt onderworpen aan strenge tests door onafhankelijke laboratoria. Wij garanderen een THC-gehalte van 0,00% in onze producten, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid.

Innovatieve THC-H Cannabinoïde

THC-H, een nieuw gebied in cannabinoïde onderzoek, wordt onderzocht in onze producten. Deze cannabinoïde ontstaat door een uniek proces genaamd "terpenylatie," waarbij heptyl resorcinol wordt gecombineerd met een terpeenderivaat om een molecuul te creëren met een sterkere affiniteit voor cannabinoïdereceptoren. Natuurlijk voorkomend in kleine hoeveelheden, benut ons product zijn potentie effectief.

10-OH: Een Hydroxy Derivaat van Hexahydrocannabinol

10-OH, een hydroxy derivaat van hexahydrocannabinol, is een andere belangrijke ingrediënt. Hoewel het in kleine hoeveelheden in cannabis wordt aangetroffen, wordt onze 10-OH in het laboratorium gesynthetiseerd voor consistentie en potentie, en biedt het een unieke aanvulling op ons cannabinoïde profiel.

CCELL Technologie voor een Verbeterde Ervaring

Onze CCELL-technologie zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit van het vapen. Met wetenschappelijk berekende poriedistributie en gelijkmatige warmteverdeling atomiseert EVO een breder scala aan terpenen. De geavanceerde oxidatiebestendige behandeling op de verwarmingswikkeling garandeert consistentie en veiligheid, waardoor schadelijke bijproducten aanzienlijk worden verminderd.

Legaal, Veilig en Verantwoord

Al onze producten zijn 100% legaal, gemaakt in de EU van op hennep afgeleide CBD. Wij houden ons aan strenge richtlijnen om ervoor te zorgen dat onze producten veilig, betrouwbaar en van de hoogste kwaliteit zijn.

Gebruiksdisclaimer

Onze producten zijn bedoeld voor volwassenen ouder dan 18 jaar en zijn niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, chauffeurs of bedieners van zware machines. Bij misbruik verdwijnen de effecten binnen enkele uren. Bedien geen voertuigen of zware machines na gebruik. Onze producten voldoen aan Wet Nr. 167/1998 §5 en zijn uitsluitend bedoeld voor industriële, technische en tuinbouwkundige doeleinden - niet voor directe consumptie of roken.

Een Collectorsitem voor de Fijnproever

Dit product is een collectorsitem en weerspiegelt de verfijning en vooruitgang in de wereld van op hennep gebaseerde producten. Verken de diepte en zuiverheid van cannabinoïden met onze 9% THCH + 35% 10-OH Fresh Strawberry Wegwerp Kern, een hoogtepunt van innovatie en kwaliteit op de markt

3800236001164
 Reviews

Be the first to write your review !