3MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 10PCS - EL GRINGO WEED MEDVAPE
search
  • 3MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 10PCS - EL GRINGO WEED MEDVAPE

3MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 10PCS - EL GRINGO

€ 23,87

3MG THC-H Gummies Gemengde Fruitexplosie - 10 stuks - EL GRINGO

Ontdek de heerlijke wereld van THCH met onze 3MG THC-H Gummies Gemengde Fruitexplosie - Ontdek deze opwindende nieuwe cannabinoïde. Gemaakt in de EU volgens de hoogste kwaliteitsnormen, bieden onze gummies een explosie van gemengde fruitsmaken.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 5% € 2,39
3 10% € 7,16
10 30% € 71,61
Aantal


Volumekortingen

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
2 5% Tot %korting %
3 10% Tot %korting %
10 30% Tot %korting %
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

3MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 10PCS - EL GRINGO

Wat is THC-H?

THC-H, of Tetrahydrocannabinol Heptylate, is een van de nieuwste cannabinoïden die geïsoleerd en verkend worden. Het is een opwindende toevoeging aan de wereld van cannabisproducten. In tegenstelling tot zijn bekendere neef, THC, heeft THC-H een langere ketenstructuur, wat wijst op een grotere binding met menselijke cannabinoïdereceptoren. Terwijl het in zijn natuurlijke vorm in zeer kleine hoeveelheden voorkomt, bieden onze gummies een handige en gecontroleerde manier om THC-H te ervaren.

Pure en natuurlijke ingrediënten

Onze THC-H Gummies zijn vrij van THC en gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten, waaronder pure biologische cannabinoïden en terpenen, zonder toevoegingen. Elke batch wordt grondig getest door onafhankelijke laboratoria om 0,00% THC te garanderen, wat zorgt voor superieure kwaliteit en veiligheid.

Juridisch en veilig

We willen benadrukken dat al onze producten 100% legaal zijn en in de EU zijn gemaakt van hennepafgeleide CBD. Het is echter belangrijk om ze buiten het bereik van kinderen te houden en geen gebruik te maken als u zwanger bent, borstvoeding geeft of zware machines bedient. In geval van misbruik, zorg ervoor dat u voldoende drinkt en eet, aangezien mogelijke effecten binnen enkele uren zullen verdwijnen.

In overeenstemming met de regelgeving

Onze producten voldoen aan de Wet nr. 167/1998 §5 en zijn bedoeld voor verschillende doeleinden, waaronder industriële, technische en tuinbouwtoepassingen. Houd er rekening mee dat onze gummies niet voor directe consumptie zijn; ze zijn verzamelitems bedoeld om verantwoord te worden genoten door volwassenen van 18 jaar en ouder.

Ervaar de toekomst van cannabinoïden

Met de 3MG THC-H Gummies Gemengde Fruitexplosie van EL GRINGO kunt u een reis maken naar de wereld van cannabinoïden zoals nooit tevoren. Mis deze unieke kans niet om de toekomst van cannabisproducten te verkennen.

Ingrediënten:

Maltitolstroop, Isomalt-pectine, MCT-olie, THCP-distillaat. Emulgatoren (sojalecithine), citroenzuur, trinatriumcitraat, Stevia-extract, Kleurstof E150d, smaak (cola), Plantaardige olie, Glansmiddel (Carnaubapalmwas).

3800236001577
 Reviews

Be the first to write your review !