9% THC-H + 35% 10-OH SKYWALKER OG DISPOSABLE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THC-H + 35% 10-OH SKYWALKER OG DISPOSABLE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC

9% THC-H + 35% 10-OH SKYWALKER OG DISPOSABLE - EL GRINGO

€ 49,55

EL GRINGO THC-H SKYWALKER OG: De Toekomst van Innovatie op Basis van Hennep

Ervaar de toekomst van op hennep gebaseerde producten met de baanbrekende THCH Skywalker OG wegwerp van El Gringo. Met zorg vervaardigd voor de fijnproever, biedt dit product een ongeëvenaarde mix van 9% THCH en 35% 10-OH, afgeleid van de legendarische Skywalker OG - een hybride wonder geboren uit de Mazar- en Blueberry OG-soorten. Deze unieke mix presenteert een verleidelijk profiel: een kruidige, kruidige smaak met aardse ondertonen, geaccentueerd door diesel, dennen en kruidige kruidige aroma's.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 5% € 4,95
3 10% € 14,86
10 30% € 148,64
Aantal


Volumekortingen

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
2 5% Tot %korting %
3 10% Tot %korting %
10 30% Tot %korting %
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

9% THC-H + 35% 10-OH SKYWALKER OG WEGWERP - EL GRINGO

Innovatieve Cannabinoïden: THC-H & 10-OH

THC-H: Een nieuwe horizon in het cannabinoïdeonderzoek. Met meer dan 100 cannabinoïden geïdentificeerd in hennep en marihuana, steekt THC-H eruit. Gemaakt via een nieuw 'terpenylatie' proces, heeft THC-H een langere moleculaire keten, waardoor het een betere affiniteit heeft met cannabinoïde receptoren. Natuurlijk in sporenhoeveelheden aanwezig, markeert THC-H een belangrijke sprong in hennepinnovatie.

10-OH: Deze hydroxyderivaat van hexahydrocannabinol is een getuigenis van wetenschappelijke inventiviteit. Terwijl het in zeer kleine hoeveelheden in natuurlijke cannabis aanwezig is, wordt 10-OH in onze producten gesynthetiseerd door geavanceerde technieken, waaronder hydrogenatie van CBD en het gebruik van kunstmatige maagsappen. Het is een bewijs van onze toewijding aan pionierswerk in het henneplandschap.

Geavanceerde CCELL-technologie

Onze CCELL-technologie herdefinieert de efficiëntie van het vapen. Ontworpen voor optimale porieverdeling en gelijkmatige warmteverdeling, zorgt het voor een vollere atomisatie van terpenen, wat een rijkere ervaring oplevert. Met een geavanceerd spoelontwerp en een oxidatiebestendige behandeling garandeert het consistente prestaties en vermindert het aanzienlijk schadelijke bijproducten. Ervaar tot 57% minder productie van aldehyden, wat een nieuwe norm stelt voor de veiligheid van vapen.

Kwaliteit en Veiligheid Gegarandeerd

Lab-geteste Uitmuntendheid: Elke partij ondergaat rigoureuze tests door onafhankelijke laboratoria, wat zorgt voor 0,00% THC en ongeëvenaarde zuiverheid. Onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit is onwankelbaar.

THC-vrije Garantie: Ons product is vervaardigd met de beste natuurlijke ingrediënten en is volledig vrij van THC, wat zorgt voor naleving en gemoedsrust.

Wettelijke Conformiteit en Gebruiksadvies

100% Legaal & EU-geproduceerd: Trots geproduceerd in de EU, voldoen onze producten aan de hoogste normen van wettigheid en kwaliteit.

Disclaimer: Onze producten zijn uitsluitend bedoeld voor industriële, technische en tuinbouwkundige doeleinden en zijn niet bedoeld voor directe consumptie of roken. Buiten bereik van kinderen houden en vermijden bij gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding. Vermijd het bedienen van zware machines of autorijden na inname.

Leeftijdsbeperking: Verkoop beperkt tot personen ouder dan 18 jaar.

3800236001232
 Reviews

Be the first to write your review !