search

9% THC-H + 35% 10-OH PINEAPPLE EXPRESS DISPOSABLE - EL GRINGO

€ 49,55

EL GRINGO THC-H PINEAPPLE EXPRESS - 9% THCH + 35% 10-OH DISPOSABLE

EL GRINGO presenteert met trots de Pineapple Express, een sativa-dominante hybride marihuanasoort gemaakt door Trainwreck te kruisen met Hawaïaans. Hoewel deze soort beroemd werd op het witte doek in 2008 met de release van Pineapple Express, is het een echte en unieke cannabissoort.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 5% € 4,95
3 10% € 14,86
10 30% € 148,64
Aantal


Volumekortingen

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
2 5% Tot %korting %
3 10% Tot %korting %
10 30% Tot %korting %
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

9% THCH + 35% 10-OH PINEAPPLE EXPRESS DISPOSABLE - EL GRINGO

THC-vrij, met de beste natuurlijke ingrediënten, pure biologische cannabinoïden en terpenen, zonder toevoegingen. Elke batch wordt getest door onafhankelijke laboratoria om een THC-gehalte van 0,00% te garanderen, met superieure kwaliteit als resultaat.

THC-H

Met meer dan 100 cannabinoïden geïdentificeerd in hennep- en marihuanaplanten, hebben fabrikanten veel terrein om te verkennen, en de markt voor cannabisproducten blijft groeien. THC-H is een van de nieuwe cannabinoïden die geïsoleerd en onderzocht worden. Maar wat is THC-H precies?

In eenvoudige termen gebruikten wetenschappers een reactie genaamd "terpenylatie" om een stof genaamd heptylresorcinol te combineren met een terpeenderivaat genaamd PMD. Deze reactie creëerde een nieuw molecuul met een langere keten dan THC. Langere ketens suggereren een grotere affiniteit met menselijke cannabinoïdereceptoren. In zijn natuurlijke vorm komt het in extreem kleine hoeveelheden voor.

10-OH

10-OH is een hydroxyderivaat van hexahydrocannabinol, dat in kleine hoeveelheden in de cannabisplant wordt aangetroffen, maar in de praktijk in het laboratorium wordt geproduceerd door CBD te hydrogeneren, terpenen te gebruiken of kunstmatige maagsappen te gebruiken. 10-OH wordt geproduceerd door de oxidatie van hexahydrocannabinol via cytochroom P450, dat voornamelijk in de lever voorkomt en een sleutelenzym is in het metabolisme van vreemde stoffen.

CCELL

Onze EL GRINGO Pineapple Express-disposables zijn uitgerust met geavanceerde CCELL-technologie. Ontworpen met wetenschappelijk berekende consistentie in poriegrootte en gelijkmatige warmteverdeling, atomiseert de EVO effectief een breder scala aan terpenen en levert tot 34% meer kracht. Geoptimaliseerde keramische formulering en verbeterd spoelontwerp met een grotere thermische efficiëntie. Daarnaast is er een geavanceerde behandeling tegen oxidatie op de verwarmingsdraad aangebracht, wat zorgt voor een preciezere weerstand en een verbetering van de productconsistentie met 20%. Ook is er tot 57% minder productie van schadelijke bijproducten zoals aldehyden. Alles gegoten in waterige systemen, wat een derde minder verwerking vereist.

DISCLAIMER

Al onze producten zijn 100% legaal en vervaardigd in de EU van op hennep afgeleide CBD. Houd ze buiten het bereik van kinderen. Deze producten zijn niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, actieve en professionele chauffeurs of bedieners van zware machines. Bij misbruik, zorg voor voldoende vochtinname en voedselinname, de mogelijke effecten zullen binnen enkele uren verdwijnen. Rijd niet met motorvoertuigen of bedien geen zware machines na inname. De producten voldoen aan Wet nr. 167/1998 §5 en zijn bedoeld voor industriële, technische en tuinbouwdoeleinden. Niet geschikt voor directe consumptie of roken. Dit is een verzamelobject en alleen te koop voor personen ouder dan 18 jaar.

3800236001218
 Reviews

Be the first to write your review !