9% THCH VAPE + 35% 10-OH MANGO KUSH 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THCH VAPE + 35% 10-OH MANGO KUSH 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC

9% THCH VAPE HYBRID MANGO KUSH 2ml (0%THC) CORE

€ 66,07

9% THCH + 35% 10-OH MANGO KUSH WEGWERPKERN - Ervaar de Top van Innovatie

Mango Kush Smaak - Een Symfonie van Tropische Smaak

Duik in een wereld waar smaak innovatie ontmoet met onze 9% THCH + 35% 10-OH Mango Kush Wegwerpkern. Ontworpen voor fijnproevers en gelegenheidsgebruikers, herdefinieert dit product uitmuntendheid. De Mango Kush-smaak is niet zomaar een smaak, het is een tropische reis.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 5% € 6,61
3 10% € 19,82
10 30% € 198,22
Aantal


Volumekortingen

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
2 5% Tot %korting %
3 10% Tot %korting %
10 30% Tot %korting %
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

9% THCH + 35% 10-OH MANGO KUSH DISPOSABLE CORE

Gemaakt voor Zuiverheid - Geen THC, Alleen de Beste Natuurlijke Ingrediënten

Onze toewijding aan kwaliteit is ongeëvenaard. We zorgen ervoor dat elk product THC-vrij is, met de beste natuurlijke ingrediënten, pure organische cannabinoïden en terpenen, zonder enige toevoegingen. Deze zuiverheid is niet alleen een belofte; het is een garantie, met elk batch die grondig wordt getest door onafhankelijke laboratoria, wat zorgt voor 0,00% THC-gehalte en ongeëvenaarde kwaliteit.

THC-H: Een Nieuwe Horizon in Cannabinoïde Verkenning

De wereld van cannabinoïden is groot, met meer dan 100 geïdentificeerd in hennep- en marihuanaplanten. THC-H, of tetrahydrocannabihexol, is een baanbrekende ontdekking op dit gebied. Het vertegenwoordigt een nieuw molecuul met een langere keten dan THC, wat wijst op een grotere affiniteit met menselijke cannabinoïdereceptoren. Natuurlijk in sporen aanwezig, is de aanwezigheid in ons product een getuigenis van onze innovatieve aanpak.

10-OH: Het Hydroxy Derivaat Wonder

10-OH, een hydroxyderivaat van hexahydrocannabinol, toont onze wetenschappelijke bekwaamheid. Hoewel het in sporen in cannabis voorkomt, zorgen onze laboratoriumprocessen, waarbij hydrogenatie van CBD en terpenen betrokken is, voor zijn optimale aanwezigheid. Het is een product van geavanceerde oxidatieprocessen, die onze toewijding aan toonaangevend cannabinoïde-onderzoek weerspiegelen.

CCELL-technologie - Maximaliseren van Efficiëntie en Veiligheid

Onze CCELL-technologie stelt nieuwe normen voor vaping-efficiëntie. Het zorgt voor een consistente porieverdeling en gelijkmatige verwarming, wat resulteert in een bredere reeks terpenen die worden verdampt en tot 34% meer effectiviteit biedt. De geoptimaliseerde keramische formulering en geavanceerd spoelontwerp verhogen de thermische efficiëntie, terwijl de oxidatiebestendige behandeling op de verwarmingspoel precisie en consistentie met 20% verbetert. Met tot 57% minder productie van schadelijke bijproducten levert ons product niet alleen uitmuntendheid, maar doet dit ook veilig en duurzaam.

Juridisch, Veilig en Verantwoord

Al onze producten zijn 100% legaal, gemaakt in de EU van op hennep gebaseerde CBD. Ze worden grondig getest om te voldoen aan de Wet nr. 167/1998 §5, wat zorgt voor wettelijke naleving en maximale veiligheid. We benadrukken dat deze producten niet bedoeld zijn voor directe consumptie of roken en uitsluitend bestemd zijn voor industriële, technische en tuinbouwkundige doeleinden.

Veiligheids- en Gebruiksrichtlijnen

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Houd deze producten buiten het bereik van kinderen en gebruik ze niet als u zwanger bent, borstvoeding geeft, een actieve of professionele chauffeur bent, of een zware machine bedient. In geval van misbruik, onthoud dat hydratatie en eten de effecten kunnen verzachten, die meestal binnen enkele uren verdwijnen. Rijd niet en bedien geen zware machines na gebruik. Dit is een verzamelobject, bedoeld voor personen ouder dan 18 jaar.

CORE
3800236001140
 Reviews

Be the first to write your review !