• Nieuw
THCH WATERMELON SKITTLEZ 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE THC WEED
search
  • THCH WATERMELON SKITTLEZ 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE THC WEED

THCH WATERMELON SKITTLEZ 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO

€ 33,02

THCH WATERMELOEN SKITTLEZ 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO

Welkom bij een tropische draai aan THCH met onze nieuwste aanbieding: de THCH WATERMELOEN SKITTLEZ 510 CCELL 1ML Cartridge. THCH gecombineerd met de essentie van een zoete watermeloen op een zomerdag.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 5% € 3,30
3 10% € 9,90
10 30% € 99,05
Aantal


Volumekortingen

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
2 5% Tot %korting %
3 10% Tot %korting %
10 30% Tot %korting %
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Puur, Natuurlijk en THC-Vrij

Onze toewijding aan zuiverheid is onwankelbaar. Deze cartridge is THC-vrij, wat zorgt voor een legale en niet-bedwelmende vape-kwaliteit. Wij gebruiken alleen de beste natuurlijke ingrediënten, met een focus op pure organische cannabinoïden en terpenen, en vermijden strikt alle toevoegingen. Dit zorgt voor een schone, natuurlijke en authentieke vape-ervaring.

Rigoureuze Onafhankelijke Tests voor Gegarandeerde Kwaliteit

Kwaliteit en veiligheid zijn van het grootste belang. Elke batch van onze THCH Groene Appel Crunch ondergaat strenge tests door onafhankelijke laboratoria. Dit rigoureuze proces zorgt ervoor dat elke cartridge een 0,00% THC-niveau behoudt, waarmee we onze belofte van superieure kwaliteit nakomen.

Innovatieve THCH en 10-OH Samenstelling

Onze THCH Groene Appel Crunch bevat THCH, een unieke fytocannabinoïde die van nature in cannabis voorkomt. Door een wetenschappelijk proces genaamd 'terpenylatie', waarbij extra koolstofatomen aan het CBD-molecuul worden toegevoegd, hebben we het natuurlijke cannabinoïdeprofiel verbeterd. Het resultaat is een nieuw, langer ketenmolecuul dat zich onderscheidt door zijn unieke samenstelling.

10-OH, een ander belangrijk onderdeel, is een hydroxyderivaat van hexahydrocannabinol. Normaal gesproken in sporenhoeveelheden gevonden in cannabis, produceren we het in een gecontroleerde laboratoriumomgeving. Dit omvat een geavanceerd proces van het hydrogeneren van CBD en het gebruik van geavanceerde technieken om een product te creëren dat echt uniek is.

Geavanceerde CCELL-Technologie

Onze cartridges zijn ontworpen met behulp van de nieuwste CCELL-technologie. Dit omvat:

Wetenschappelijk berekende porieverdeling en gelijkmatige warmteverdeling, wat zorgt voor efficiënte verstuiving van een breed scala aan terpenen.

Een geoptimaliseerde keramische formulering en verbeterd spoelontwerp voor meer thermische efficiëntie.

Geavanceerde oxidatieresistente behandeling op de verwarmingsspoel, waardoor precisie en consistentie worden verbeterd.

DISCLAIMER

Geproduceerd in de EU, zijn onze THCH Groene Appel Crunch cartridges gemaakt van hennep-afgeleide CBD. Ze zijn 100% legaal en voldoen aan de Wet Nr. 167/1998 §5.

Buiten bereik van kinderen houden.

Niet geschikt voor zwangere of borstvoedende vrouwen, actieve en professionele chauffeurs of operators van zware machines.

In geval van misbruik, consumeer voedsel en drank; effecten zullen doorgaans binnen een paar uur afnemen.

Vermijd het bedienen van motorvoertuigen of zware machines na gebruik.

Dit product is bedoeld voor industriële, technische en tuinbouwkundige doeleinden alleen. Het is niet bedoeld voor directe consumptie of roken en is een verzamelobject. Verkoop is beperkt tot personen ouder dan 18 jaar.

CORE
3800236001423
 Reviews

Be the first to write your review !