• Nieuw
THCH GREEN APPLE CRUNCH 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE WEED THC
search
  • THCH GREEN APPLE CRUNCH 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE WEED THC

THCH GREEN APPLE CRUNCH 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO

€ 27,29

EL GRINGO THCH GROENE APPEL CRUNCH 510 CCELL 1ML CARTRIDGE

Welkom bij een frisse draai aan THCH met onze nieuwste aanbieding: de THCH Groene Appel Crunch 510 CCELL 1ML Cartridge, een eerbetoon aan de klassieke appel kush soort.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 5% € 2,73
3 10% € 8,19
10 30% € 81,86
Aantal


Volumekortingen

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
2 5% Tot %korting %
3 10% Tot %korting %
10 30% Tot %korting %
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Puur, Natuurlijk en THC-Vrij

Onze toewijding aan zuiverheid is onwrikbaar. Deze cartridge is THC-vrij, wat zorgt voor een legale en niet-bedwelmende vape-kwaliteit. We gebruiken alleen de fijnste natuurlijke ingrediënten, met een focus op pure organische cannabinoïden en terpenen, en we vermijden strikt alle additieven. Dit zorgt voor een schone, natuurlijke en authentieke vape-ervaring.

Grondige Onafhankelijke Testen voor Gegarandeerde Kwaliteit

Kwaliteit en veiligheid zijn van het grootste belang. Elke batch van onze THCH Groene Appel Crunch ondergaat strenge testen door onafhankelijke laboratoria. Dit rigoureuze proces zorgt ervoor dat elke cartridge een THC-niveau van 0,00% behoudt, waarmee we onze belofte van superieure kwaliteit nakomen.

Innovatieve THCH en 10-OH Samenstelling

Onze THCH Groene Appel Crunch bevat THCH, een unieke fyto-cannabinoïde die van nature voorkomt in cannabis. Door een wetenschappelijk proces genaamd 'terpenylatie', wat inhoudt dat extra koolstofatomen aan de CBD-molecuul worden toegevoegd, hebben we het natuurlijke cannabinoïdeprofiel verbeterd. Het resultaat is een nieuwe, langere molecuulketen die zich onderscheidt door zijn unieke samenstelling.

10-OH, een ander belangrijk bestanddeel, is een hydroxy-derivaat van hexahydrocannabinol. Hoewel het typisch in sporenhoeveelheden in cannabis voorkomt, produceren we het in een gecontroleerde laboratoriumomgeving. Dit omvat een geavanceerd proces van het hydrogeneren van CBD en het gebruik van geavanceerde technieken om een werkelijk uniek product te creëren.

Geavanceerde CCELL-Technologie

Onze cartridges zijn ontworpen met de nieuwste CCELL-technologie. Dit omvat:

Wetenschappelijk berekende poriënverdeling en gelijkmatige warmteverdeling, wat zorgt voor een efficiënte verstuiving van een grote verscheidenheid aan terpenen.

Een geoptimaliseerde keramische formulering en verbeterd spoelontwerp voor grotere thermische efficiëntie.

Geavanceerde oxidatiebestendige behandeling op de verwarmingsspoel, wat de precisie en consistentie verbetert.

DISCLAIMER

Gefabriceerd in de EU, onze THCH Groene Appel Crunch cartridges zijn gemaakt van hennep-afgeleide CBD. Ze zijn 100% legaal en voldoen aan Wet Nr. 167/1998 §5.

Buiten bereik van kinderen houden.

Niet geschikt voor zwangere of borstvoedende vrouwen, actieve en professionele chauffeurs of operators van zware machines.

In geval van misbruik, consumeer voedsel en drank; effecten zullen doorgaans binnen enkele uren afnemen.

Vermijd het bedienen van motorvoertuigen of zware machines na gebruik.

Dit product is bedoeld voor industriële, technische en tuinbouwkundige doeleinden alleen. Het is niet bedoeld voor directe consumptie of roken en is een verzamelobject. Verkoop is beperkt tot personen ouder dan 18 jaar.

CORE
3800236001423
 Reviews

Be the first to write your review !