VENTY DRY HERB VAPORIZER STORZ & BICKEL WEED THC MEDVAPE
search
  • VENTY DRY HERB VAPORIZER STORZ & BICKEL WEED THC MEDVAPE

VENTY DRY HERB VAPORIZER STORZ & BICKEL

€ 370,21

Ontketen de Kracht van Precisie Verdampen met De VENTY - De Ultieme High-Speed Vaporizer

We introduceren De VENTY, een revolutionaire toevoeging aan de wereld van vapen, ontworpen om een ervaring te leveren zoals geen ander. Als het snelste apparaat in ons assortiment, zet De VENTY een nieuwe standaard in vaporizertechnologie, waarbij snelheid, efficiëntie en ongeëvenaarde luchtstroomcontrole worden gecombineerd.

Aantal

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

De Uitzonderlijke Kenmerken van De VENTY:

Ongekende Luchtstroomcontrole: De VENTY is de eerste vaporizer in zijn soort met een verstelbare luchtstroom, die op zijn hoogtepunt maar liefst 20 liter/minuut bereikt. Dit zorgt voor een aanpasbare vape-ervaring, zodat u met gemak uw perfecte trek vindt.

Razendsnelle Opwarmtijd: Met een verbazingwekkende opwarmtijd van slechts 20 seconden, is De VENTY altijd klaar wanneer u dat bent. Deze snelle prestatie is ongeëvenaard, wat zorgt voor onmiddellijke verdamping zonder wachten.

Innovatieve Verwarmingstechnologie: Voorzien van onze nieuw ontworpen mini-verwarmer, die zowel convectie- als geleidingsverwarmingsmethoden gebruikt, zorgt De VENTY ervoor dat er geen verbranding is, alleen bevredigend, .

Precieze Temperatuurregeling: Stel de temperatuur precies in van 40°C tot 210°C direct op het apparaat, en pas elke sessie aan uw persoonlijke voorkeur aan voor een volledig op maat gemaakte ervaring.

Efficiënt Opladen en Connectiviteit: Uitgerust met USB-C opladen en een Supercharge-functie, bereikt De VENTY 80% lading in slechts 40 minuten. Bovendien geniet u van het gemak van Bluetooth-connectiviteit en Web App-bediening voor een naadloze werking.

Geavanceerde Batterijkracht: Aangedreven door twee hoogcapaciteit 18650 lithium-ionbatterijen, is De VENTY een ware krachtpatser, die consistente prestaties en een lange levensduur levert.

Superieur Koelmechanisme: De VENTY beschikt over een efficiënt koelsysteem. De hoogwaardige Koelunit koelt de damp af door een dubbelwandige behuizing en een extra scherm, wat zorgt voor een koele en aangename inhalatiekwaliteit.

Veiligheid en Kwaliteitsgarantie: Als medisch gecertificeerde fabrikant zorgen wij ervoor dat De VENTY voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid. Hij is vervaardigd met voedselveilige, hittebestendige materialen en is UL-gecertificeerd, wat garant staat voor een veilige en betrouwbare vaporizer.

Product bevat:

1 st. VENTY

1 st. USB-C Kabel

(USB type C naar USB type C stekker)

2 st. Normaal Scherm, klein

3 st. Grof Scherm, klein

2 st. Koelunit Scherm

2 st. O-Ring Ø9x1,5 mm

1 st. Vulruimte Gereedschap

1 st. Schoonmaakborstel

1 st. Gebruiksaanwijzing

De Ultieme Vape-Innovatie:

De VENTY is niet zomaar een vaporizer; het is een machine. Van zijn verstelbare luchtstroom en snelle opwarmtijd tot zijn efficiënte koeling en robuuste bouw, elk aspect van De VENTY is zorgvuldig ontworpen voor de veeleisende gebruiker. Of u nu een vape-enthousiasteling bent of nieuw in de scene, De VENTY zal zeker indruk maken met zijn ongeëvenaarde kracht, precisie en prestaties.

7334

Video

Klik op een thumbnail om de video te laden

 Reviews

Be the first to write your review !