PALM PRO 510 BATTERY CCELL® - BLACK MEDVAPE
search
  • PALM PRO 510 BATTERY CCELL® - BLACK MEDVAPE

PALM PRO 510 BATTERY CCELL® - BLACK

€ 33,02

PALM PRO 510 Batterij van CCELL® - Zwart: Ervaar de 510 Vape Revolutie

Welkom bij de toekomst van vapen met de PALM PRO 510 Batterij van CCELL® in strak zwart. Bekend als een van de beste penbatterijen in de industrie, heeft de PALM PRO zich ontwikkeld om een ongeëvenaarde vapekwaliteit te bieden. Met de state-of-the-art CCELL-technologie is deze batterij een gamechanger voor zowel beginnende als ervaren vapers.

Aantal

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Waarom CCELL-technologie een Vape Revolutie is:

Consistente Poriënverdeling: De PALM PRO heeft een gelijkmatige warmteverdeling, wat zorgt voor efficiënte verstuiving van een diverse reeks terpenen. Dit zorgt ervoor dat elke vape-ervaring soepel en bevredigend is.

Geoptimaliseerde Keramische Formulering: Dankzij een verbeterd spoelontwerp is de thermische efficiëntie op zijn hoogtepunt, wat uw vape-ervaring verhoogt.

Geavanceerde Oxidatiebestendige Verwarmingspoel: Deze functie zorgt voor precieze weerstand, wat leidt tot consistente prestaties en productbetrouwbaarheid.

Milieuvriendelijke Productie: Met duurzaamheid in gedachten gemaakt, vereist de PALM PRO een derde minder verwerking in waterige systemen, waardoor het een groene keuze is voor milieubewuste gebruikers.

Productspecificaties:

Batterijcapaciteit: 500mAh

Afmetingen: 2.26H x 1.65W x 0.53D inch (57.5H x 42W x 13.55D mm)

Standaard 510 Draad

10-seconden Voorverwarmingsfunctie

Drie Spanningsinstellingen: 2.8V, 3.2V, 3.6V

Instelbare Luchtstroom

3-Bar Batterijstatus LED

Drop-In Magnetische Aansluiting

Inhalatie Activering

Type-C Opladen

Aanpasbare Opties Beschikbaar

Innovatieve Kenmerken:

Luchtstroombeheersing: Met de verstelbare luchtstroomkraag kunt u uw behoeften afstemmen. Beheers de grootte van de wolken en de intensiteit van de smaak naar uw voorkeur.

Alles-in-één Knop en Display: Gemakkelijke toegang tot voorverwarming, spanningsinstellingen en batterijniveaus, allemaal in één intuïtieve knop en display.

Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Het ontwerp van de PALM PRO maakt vapen moeiteloos. Plaats gewoon de cartridge*, stel de instellingen in en trek. *Magnetische cartridge moer vereist.

3 Spanningsinstellingen voor Gevarieerde Ervaringen: Kies uit 2.8V voor intense smaak, 3.2V voor een gebalanceerde ervaring, of 3.6V voor robuuste damp productie.

Aanpasbare Luchtstroom: Van volledig open voor lichtere wolken tot nauwelijks open voor warme, dichte damp, vind uw perfecte trekweerstand.

10-Seconden Voorverwarmen voor Rijke Smaken: Geniet zelfs in koud weer van rijke smaken en volle wolken met de voorverwarmingsfunctie.

Wat zit er in de doos?

1 x USB-oplaadadapter

1 x 510 batterij

1 x Magnetische adapter

Haal Vandaag Nog Uw PALM PRO 510 Batterij!

PALM PRO 510 Batterij van CCELL, stem uw sessies af op uw voorkeuren en geniet van de perfecte balans tussen smaak en damp. Of u nu een beginner of een liefhebber bent, de PALM PRO is ontworpen om naadloos in uw levensstijl te passen. Bestel nu en wees onderdeel van de vape-revolutie!

1060210

Video

Klik op een thumbnail om de video te laden

 Reviews

Be the first to write your review !